Indirect crypto kopen met iDEAL

Indirect crypto kopen met iDEAL

Wil je cryptocurrency kopen met iDEAL bij Binance, KuCoin of een andere cryptocurrency exchange? Dat kan heel makkelijk in een aantal stappen. Wij leggen je uit hoe je dat kunt doen.

Indirect cryptocurrency kopen met iDEAL

Op onze website vind je informatie over waar je cryptocurrencies kunt kopen met iDEAL en hoe je crypto kunt kopen met iDEAL. Hier gaan we het hebben over indirect cryptocurrencies kopen met iDEAL als betaalmethode.

Bij cryptocurrency exchanges, zoals Binance kun je tegen lagere kosten dan bij brokers handelen in meerdere cryptomunten. Een cryptocurrency exchange kun je zien als een crypto-naar-crypto wisselkantoor. Het is daar dus mogelijk om je Bitcoins in te wisselen voor Ethereum of Ripple en andersom.

Helaas is het bij de meeste grote crypto exchanges niet mogelijk om direct cryptocurrencies te kopen met iDEAL. Je kunt wel cryptomunten, zoals Bitcoin, naar de exchange sturen en daarna kun je met je Bitcoin je gewenste cryptomunt kopen. Dit is een indirect manier van cryptocurrency kopen met iDEAL.

Bij de cryptomunten op onze website staan ook cryptomunten die je alleen via een cryptocurrency exchange kunt kopen. We hebben handige handleidingen voor beginners gemaakt voor het versturen van cryptomunten naar exchanges.

10/10 - (2 stemmen)