Hoe kan ik cryptocurrencies kopen met iDEAL?

Hoe kan ik cryptocurrencies kopen met iDEAL?

Wil je cryptocurrency kopen met iDEAL maar weet je niet hoe dat moet? In deze handleiding gaan we je uitleggen hoe je Bitcoin en andere cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Binnen een paar minuten kun je al beschikken over je eerste cryptocurrencies.

Crypto kopen met iDeal inhoudsopgave

Handleiding cryptocurrencies kopen met iDEAL

In deze handleiding laat ik je zien hoe je bij Bitvavo, een Nederlandse crypto broker, cryptocurrency kunt kopen met iDEAL.

Stap 1: gratis account aanmaken.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo. Klik op “Aan de slag” en vul je voornaam, achternaam en e-mail adres in. Bedenk een sterk wachtwoord. Vink aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden en klik op “maak een account”.

Bevestig je account: Je ontvangt nu een e-mail van Bitvavo om je account te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Stap 2: euro’s storten.

Login en klik rechtsboven op “overzicht” en klik daarna op “euro’s storten“. Vul het gewenste bedrag in en selecteer de betaalmethode “iDEAL”. Rond je bestelling af.

Nadat je met iDEAL hebt betaald staat het geld vrijwel direct in je account.

Stap 3: cryptocurrencies kopen.

Ga weer naar het overzicht en zoek de cryptocurrency in de lijst die je wilt kopen. Aan de rechterkant van je geselecteerde cryptocurrency klik je op “kopen”.

Gefeliciteerd! Dit was het en als het goed is ben je nu in het bezit van je cryptocurrency.

Bekijk ons bericht waar kun je cryptocurrency kopen met iDEAL. Daar vind je een handig overzicht met de beste Nederlandse cryptocurrency brokers.

10/10 - (1 stemmen)