Cryptocurrency kopen met iDeal

Wil je cryptocurrency kopen met iDeal?
Op deze website vind je informatie over hoe en waar je cryptocurrency koopt met iDeal. Met ons handig stappenplan kun je makkelijk en snel een wallet aanmaken en handelen in cryptocurrency. In onze top 10 cryptovaluta zie je de meest populaire coins.

Crypto kopen met iDeal inhoudsopgave


Binance handelen in cryptocurrency

Cryptocurrency kopen met iDeal

Hoe cryptocurrency kopen met iDeal? Je kunt heel makkelijk en snel cryptovaluta kopen met iDeal. Zorg dat je een crypto wallet hebt en je kunt beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrency.
Hoe maak ik een crypto wallet aan? Je kunt heel simpel en snel een wallet aanmaken voor je cryptomunten. Volg de stappen en lees de uitgebreide uitleg voor het aanmaken van een crypto wallet.
Waar cryptocurrency kopen met iDeal? Hiernaast vind je een overzicht van de meest betrouwbare Nederlandse online brokers waar je cryptomunten kunt kopen met iDeal.
Hoe kan ik handelen in cryptocurrency? Je kunt bij verschillende cryptocurrency brokers handelen in cryptomunten. Je kunt daar met je Bitcoin of Ethereum andere cryptovaluta aanschaffen zoals Cardano, Ripple of Litecoin.Handelen in cryptocurrency

Waar kan ik cryptocurrency kopen met iDeal?

In de top 5 cryptovaluta kopen met iDeal staat een handig overzicht van online cryptocurrency brokers waar je digitale munten kunt kopen met iDeal. Je kunt niet alle munten bij de brokers kopen. Litebit heeft op dit moment meer dan 50 cryptomunten die je direct kunt kopen met iDeal. Wil je toch een cryptovaluta kopen met iDeal die ze niet hebben? Dat kan door met bijvoorbeeld Bitcoin een andere altcoin te kopen.

Wil je handelen in crypto? Meld je aan bij Binance, dit is 1 van de grootste crypto exchanges. Zodra je dat hebt gedaan, log je in en controleer je of ze de cryptovaluta hebben waarin je wilt handelen. Hoe doe je dit?

Ga naar funds -> balances -> zoek daar je cryptomunt. Als de cryptovaluta erbij staat, dan kun je erin handelen door eerst bitcoins te kopen. Je stuurt de munten vervolgens naar je Binance Bitcoin wallet. Daar koop je dan je gewenste munt met je bitcoins.


Stappenplan: Handelen in cryptomunten

We beginnen eerst met het aanmaken van een Bitcoin wallet, want deze heb je nodig om in cryptocurrency te handelen. Na het aanmaken van de wallet gaan we je laten zien hoe je bitcoins en andere munten kunt kopen met iDeal en hoe je ze kunt versturen naar je wallet.

Bitcoin wallet aanmaken

Wil je een Bitcoin wallet aanmaken? Hiernaast vind je het stappenplan voor het aanmaken van een Bictoin wallet bij Binance. Het aanmaken van een Ethereum wallet, Ripple wallet of een wallet voor een andere cryptomunt gaat precies op dezelfde manier. Verander alleen ‘Bitcoin’ voor je gewenste cryptovaluta.

Crypto kopen met iDeal en versturen naar je wallet.
Na het aanmaken van je wallet kun je bitcoins kopen en versturen naar je Bitcoin wallet die je zojuist hebt aangemaakt. Volg de onderstaande stappen om bitcoins te kopen met iDeal en ze direct door te sturen naar je Bitcoin wallet. Het is ook mogelijk om andere cryptocurrency door te sturen.

Bitcoin wallet aanmaken bij Binance

stap actie
1 Ga naar Funds
2 Klik op Balances
3 Zoek Bitcoin – BTC
4 Bij Bitcoin klik je op Deposit
5 BTC Deposit Address
6 Ga naar Funds

Let op: Je kunt geen andere cryptomunten naar je Bitcoin wallet sturen. Dus let goed op dat je de juiste wallet invult.


Cryptocurrency kopen met iDeal en versturen naar je wallet

Cryptovaluta kopen en versturen

stap actie
1 Klik op kopen – bovenin het menu
2 Selecteer de cryptomunt die je wilt kopen – Bitcoin.
3 Vul het bedrag in voor hoeveel je wilt kopen.
4 Vul je bitcoin wallet adres in of het adres van een andere cryptocurrency.
5 Betaalmethode is iDeal
6 Vink aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
7 Je kunt nu betalen en de bestelling afronden.

LiteBit stappenplan

Cryptovaluta kopen en versturen


Na het afronden van de betaling moet je wachten totdat je bestelling verwerkt is. Je kunt je Bitcoin bestelling volgen via Blockchain. Op deze website kan je de status van je bestelling in de gaten houden.


BTC Doneren: 1AjwZYsNZyCKQmUnK9j5SbsT4JbgRr6ADV – ETH Doneren: 0x05bb85c57ed83fcb3c0f31e4b7c82fb2b5cb8644